Støtteapparat

Jan Roger Langeland

Hovedtrener

Jan Roger har vært med i klubben siden 2014 og er den treneren som har sittet lengst i sjefsstolen i FKGs korte historie. Han var hovedtrener da vi tok vårt tredje strake opprykk fra 5. til 4. divisjon i 2014 sesongen.

Jan Roger har tidligere hatt utallige trenerverv i Pors og er kjent for sitt utrolige engasjement og humør.

Joakim Nilsen

Assistenttrener

Joakim har vært med i klubben siden 2013-sesongen. Han startet som spiller og målfarlig spiss, men måtte etter 2015-sesongen legge skoene på hylla etter flere kneskader. Siden den gang har han vært Jan Rogers høyre hånd og assistent for herrelaget.

Joakim er kjent for å være god faglig og god taktisk underveis i kampene.

Mats Tvedt

Spillende assistenttrener

Mats er ny i trenerteamet for 2017-sesongen. Han kommer til å inneha rollen som spillende assistenttrener den kommende sesongen. Mats har tross sin unge alder trenererfaring fra klubber som Stridsklev (som han førte til opprykk den sesongen han var der) og Bækkelaget, hvor han også hadde en fulltidsstilling i klubben. Som spiller har han bakgrunn fra klubber som Pors, Urædd og Stridsklev.

Selv om han er den yngste treneren i teamet har Mats allerede UEFA B-lisens på CV`en. Han er kjent for et sterkt engasjement for fotball og sin faglige kompetanse.

Frode Klingberg

Keepertrener

Frode er ny i teamet fra 2017-sesongen. Vi har lenge jaktet en keepertrener og er veldig glad for å ha landet Frode.

Frode har spillererfaring fra klubber som Start, Pors, Urædd og Brevik. Dette gir verdifull erfaring til våre unge og lovende keepere som Frode har ansvaret for.