Styret

Anders Grohs

Styreleder

Anders er Grenlandsgutt og studerer for å ta en mastergrad i idrettsvitensen, med fordypning i idrettsadministrasjon og ledelse. Anders har tidligere erfaring som spiller fra Tollnes og Pors og er nå (så vidt vi vet) Norges eneste spillende styreleder i norsk fotball. Han har tidligere jobberfaring med sporstutstyr fra Unisport i Danmark og har nylig flyttet hjem for å styre skuta vår videre.

Email: anders@fkgrenland.no (leder@folketsklubb.no)

Rune Hansen

Nestleder, Medstifter & Partner

– Tidligere Styreleder i Elitestyret til Vålerenga Invest Fotball
– Tidligere Markedsdirektør i Vålerenga Invest Fotball
– 15 års erfaring som fotballtrener av barn og unge
– Gründer av LinkT AS

Bygget opp et av de mest suksessfulle markedskonseptene for næringslivet i Skandinavisk fotball i Vålerenga. Jobber i dag i LinkT i synergifeltet næringsliv og sponsorater.

Email: rune@fkgrenland.no

Ole Morten Amundsen

Styremedlem

 Ole Morten Amundsen har vært med i FK Grenland siden oppstarten av klubben i vår første sesong i 2012. Han har vært aktiv i klubben som spiller for vårt a og b-lag, og også bidratt i forskjellige roller rundt det administrative. Ole Morten er grunder og eier av Rubynor, som er en av FK Grenlands viktigste og mest trofaste samarbeidspartnere.

Miriam Maria Eide

Styremedlem

Miriam Maria Eide, som trener vårt lag for utviklingshemmede, FKG Diamonds, sitter også som styremedlem i klubben. Hun har vært med i klubben siden 2014, og ble valgt inn i styret i 2016. Miriam har et stort engasjement for personer med psykisk og fysisk utviklingshemming, og jobber også innenfor dette området til daglig.