Om FKG Diamonds

Vi har med stolthet i hjertene våre lyst til å presentere Grenlands mest unike fotballlag!

Fkg Diamonds er hovedsakelig et fotballag for funksjonshemmede, men vi liker selv å kalle oss et lavtelskertilbud, da alle er velkommen hos oss uansett funksjonsnivå, alder eller fotballferdigheter. Diamonds ble startet opp parallelt med klubben i 2011 og er en av fem lag for funksjonhemmede i Telemark i 2017.

Diamonds er en gjeng det er vanskelig å beskrive, og som rett og slett må oppleves! Vi kan garantere en ekte idrettsglede, som treffer hjerterota så hardt at du ikke kan la være å smile bredt når du møter laget. Fotballen har blitt et knutepunkt og en viktig arena hvor spillerne møter vennene sine, er sosiale, føler mestring og får være i fysisk aktivitet. Om våren/sommeren har Diamonds oppholdssted på Sundjordet med resten av klubben, mens om vinteren er vi å finne inne i Heistadhallen i god ly for snø og uvær. Tidspunktet er alltid det samme og treningene strekker seg fra 18.00-19.00 på torsdager. Per dags dato er vi 21 registrerte spillere med ulike funksjonsnivåer, og 7 trenere som bistår i sammen med ledsagerne under treningen.

Vi tilrettelegger og setter fokus på mestring og at ALLE skal føle seg inkludert og ivaretatt.

Fkg Diamonds og deres lag ser vi at er en svært bærekraftig sosialiseringarena!

Trenere:

  • Miriam Maria Eide (Lagleder/hovedtrener)
  • Thomas Olsen
  • Karsten Hamnebukt
  • Færænek Noori
  • Karsten Poro Nenseth
  • Niklas Eriksson Nytun
  • Kjetil Dørum Lie

Ta kontakt med lagleder og hovedtrener Miriam Maria Eide om du er interessert i å være med på å spille eller bidra rundt Fkg Diamonds.

Telefon nr: 45057010

Mail: Diamonds@fkgrenland.no

_dsc6213_size-large

 

 

Takk til våre støttespillere:

abcent-sponspark-sponsbrattsberg-spons