Daglig leder i 100!

fredrik

Under mandagens kamp mot Pors 2 passerte vår første spiller den magiske 100-kamps grensa for FK Grenland A-Lag.

Dette har dessverre forbigått i stillhet, men nå er det på tide med en fortjent hyllest. Det er få som fortjener å passere denne grensen mer enn mannen som gjorde det, Fredrik Aanerød Grohs. Ingen har lagt ned flere timer for klubben enn denne mannen. Per nå er Fredrik daglig leder i klubben, men har også hatt verv som spiller (keeper!, midtstopper og midtbane), sportslig leder, materialforvalter, overgangsansvarlig, forsanger og arrangementsjef. Fredrik har stilt opp for klubben i tykt og tynt, medgang og motgang. Som Fredrik så godt vet, så er det ikke økonomi i klubben til å markere jubileet med gullklokker, blomster eller annet, så vi må ta igjen med gode ord. Vi gleder oss til de neste 100 kampene med Fredrik på laget!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s