Før kampen: Skarphedin (B)

Endelig er det duket for seriestart! Og motstanden kunne knapt vært vanskeligere for våre gutter. Vi møter nemlig et lag samtlige medier har tippet skal kjempe om opprykk denne sesongen, nemlig Skarphedin.

Bøværingene er for første gang på mange år nede i 4. divisjon, etter flere år i 3. divisjon hvor de har bitt meget godt fra seg. Hadde det ikke vært for omleggingen av seriestrukturen denne sesongen, hadde de også klart å holde seg i 3. divisjon i fjor.

Status på FK Grenland er en tilnærmet skadefri tropp. Kun Haider Fahim (kneskade) er utilgjengelig til kampen. Kampen om plassen i 11`eren og troppen har aldri vært hardere, og trenertrioen med Jan Roger Langeland, Joakim Nilsen og Mats Tvedt har noen knallharde prioriteringer å gjøre når troppen skal tas ut. I skrivende stund er ikke troppen tatt ut.

Skarphedin på sin side sies å ha forsterket laget før denne sesongen. Av de mest markante signeringene kan Tor-Mattis Kåven og Bernt Skippestad Ollestad nevnes. Kåven har i flere år vært en av Notodden mest markante spillere, og Ollestad puttet på bestilling i sin forrige periode i Bø-klubben.

Det blir med en andre ord en tøff premiere for våre gutter, men vi stiller sterkt og håper å kunne ta med oss poeng hjem til Grenland!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s